28 juli 2010

Håll käften, pervo!

Internet är farligt, där finns konstiga åsikter och "fula" bilder. Bäst att förbjuda eller i vart fall censurera, eller hur?
Internet ska väl bara vara en försäljningskanal!

Böcker är farliga, förbjud dem och bränn dem på bål! Det lär ju finnas böcker som beskriver sexuella handlingar, usch!
Och självaste Carl Larsson har ju målat tavlor med nakna barn. Hur kunde han? De måste ju förbjudas och brännas!

Och alla dessa tidningar, snusk, snusk. Förbjud!
Hur ska vi göra med telefonen - så mycket skitsnack och snusk som pratas där! Bäst att förbjuda telefonerande! Och straffa folk som använt telefonen till sådant! Lyckligtvis har vi ju FRA-lagen, och får väl en datalagringslag som gör det enkelt att komma åt alla dessa snuskiga brottslingar!

För att nu inte tala om alla människor som tänker och tycker fel! Vi som tycker rätt och riktigt, vi måste lagstifta om att folk håller käften! Det kan väl inte vara så svårt.

Nog är det för väl att det inte får tecknas vad som helst (enl nylig dom)! Självfallet måste vi renhjärtade dessutom se till att folk inte tar bilder av sina små barn där dessa inte bär kläder! Inte hjälper det att de finns inklistrade i privata album. Och än värre om de förvaras på Facebook! Usch! Så förfärligt att se hur föräldrar klappar och kramar sina barn, de måste ju vara pedofiler! Straffa dem! Ta från dem barnen!

En sak bekymrar mig dock. Hur ska vi kunna förbjuda människor att tänka fritt, att fantisera, att inom sig själva kritisera sådant som dessa virrhjärnor anser vara fel i vad våra goda politiker beslutat???
Hur ska vi kunna förbjuda kärlek? För visst är det störande att se folk som hämningslöst kramas och pussar varandra!

---
Det är givetvis fritt att använda detta, eller delar av det, i egna versioner som tillställs papperspressen. Bara det framgår att det är en ironisk drift med hur läget i Sverige ser ut idag. Tyvärr.

1 kommentar:

Lars-Erick Forsgren sa...

Radionews. Facebook användes för att spåra seriemördare, i Filippinerna.
Jojo, internet är farligt. På många sätt. Det var ju det jag skrev...