13 november 2008

Varning: Jinges web och fotoblogg gör varumärkesintrång med mera!


Jag måste protestera och varna! En herre, som marknadsför sig under bloggartiteln "Jinges webb och fotoblogg" har begått ett antal allvarliga brott.
Han marknadsför på sin blogg en tablett, med påstådd verkan för den som drabbats av politikers ljugande etc.
Han uppger enl egen uppgift att "SEPOFAN ® släpps på marknaden inom kort. Ett paket om 30 tabletter kommer att kosta nittio kronor och det ingår i läkemedelsförsäkringen. Det är uteslutande avsett för väljare, oberoende av partifärg."
Till yttermera visso har denne herr Jinge för avsikt att även lancera en specialvariant med beteckningen Sepofan-X, specialdesignat för politiker. Hur långt får man gå?
Detta är ju ett uppseendeväckande varumärkesintrång, och dessutom ett brott mot upphovsrättslagen etc etc. Seopfan-tabletterna har ju som upphovsmän hrr Povel Ramel och Martin Ljung. Bevis å detta torde kunna inhandlas via SVT, mot en skälig summa.
Detta måste verkligen beivras å det bestämdaste!
Nu måste verkligen IPRED1 och 2 och allt snabbt beslutas av vår alltför senfärdiga riksdag. Sådana här tilltag är ett hot mot vår SVENSKA demokrati!
För att ingen av misstag skall inhandla denna famösa tablett publicerar jag här en bild på förpackningen, bilden hämtad från Jinges blogg, där det anges att bilden är fri för publicering, med angivande av källan. Vilket härmed är gjort i full överensstämmelse med Svea Rikes Lag och alla tänkbara förordningar.
---
För övrigt anser jag att FRA-lagarna skall rivas upp.Inga kommentarer: