14 juni 2010

Nu är det fullbordat!

Nja, riktigt som rubriken antyder är det väl inte. Men man har ju lärt sig av kvällspressen hur rubriker ska se ut...

Nå, det handlar dock om att nu har jag lagt ut ytterligare ett par stycken till min Integritetssida. Det vill säga den sida på denna blogg (se länk ovan) där jag mera ingående, är det meningen, diskuterar integritetsbegreppet utifrån olika aspekter. Inte då bara att integritet behövs, utan också varför och andra infallsvinklar. Och hur man kan eller bör förbättra integriteten, om man ju vill det. Integritetsbalk? Författningsdomstol?

De senaste avsnitten handlar om om det går att avväga integritet mot annat samt om vilken integritetskränkning som är värst.

Därmed sätter jag punkt för ögonblicket i detta skrivande. Däremot välkomnar jag synpunkter och diskussion. Instämmanden är alltid kul, men om ni har avvikande åsikter eller kompletteringar så är det minst lika intressant.

Texten har numrerade mellanrubriker, så är det lättare att hänvisa till det ni vill diskutera. Skriv gärna kommentarerna till denna bloggpost.

2 kommentarer:

Michael Gajditza sa...

....och på den sjunde dagen vilade han.....så gör det! :-)Du har skapat ett litet integritetsreferensbibliotek.(nytt ord)

Bra jobbat!

Lars-Erick Forsgren sa...

Tack för det Michael! Har du några kompletterande el avvikande synpunkter kanske?